Για εμάς

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία No Exit Escape Rooms δραστηριοποιείται, τη δεδομένη στιγμή, με 4 δωμάτια σε δύο κτήρια, στην Ηλιούπολη και στο Νέο Κόσμο.

Το κατάστημα του Νέου Κόσμου άνοιξε τις πόρτες του το Δεκέμβριο του 2017 με δύο δωμάτια, το Route 666” και το “The Mansion”.

Τον Ιούλιο του 2019 άνοιξε τις πόρτες του το κατάστημα της Ηλιούπολης με ένα δωμάτιο, το “El Exorcista” και σχεδόν ένα χρόνο μετά, τον Ιούνιο του 2020, δόθηκε στο κοινό το τέταρτο δωμάτιο της εταιρείας, το Death Row στο κατάστημα της Ηλιούπολης.

Η εταιρεία είναι διεθνώς βραβευμένη και αναγνωρισμένη σύμφωνα με τον ετήσιο διαγωνισμό της TERPECA (Top Escape Rooms Project). Το 2020 έλαβε την 11η θέση ως εταιρεία μεταξύ 109 συμμετεχόντων. Το ίδιο έτος, το δωμάτιο “El Exorcista” βρέθηκε στην 4η θέση (έναντι 10ης θέσης που έλαβε το 2019) μεταξύ 279 δωματίων σε όλο τον κόσμο. Εξίσου σημαντικές διακρίσεις έλαβε το δωμάτιο “Death Row” το οποίο έλαβε την 57η θέση το 2020.

Διακρίσεις

"El Exorcista" 3η θέση στο διαγωνισμό "Escape Room Awards" (ESP)

Διαγωνισμός της γερμανικής σελίδας "Escape Roomers (DE)"

Διαγωνισμός της γερμανικής σελίδας "Escape Roomers (DE)"

"El Exorcista" 4η θέση στο διαγωνισμό της TERPECA

"No Exit Escape Rooms" 11η θέση στο διαγωνισμό της TERPECA

"El Exorcista" 10η θέση στο διαγωνισμό της TERPECA

Διάκριση του δωματίου "El Exorcista" στις 8 κορυφαίες
επιλογές της σελίδας "Room Escape Artist"

Τα δωμάτια απόδρασης είναι μία εμπειρία όπου οι συμμετέχοντες είναι κλειδωμένοι σε ένα δωμάτιο και πρέπει να χρησιμοποιήσουν στοιχεία του χώρου, τη σκέψη τους και τη συνεργασία μεταξύ των μελών της ομάδας για να ανακαλύψουν ενδείξεις, να λύσουν γρίφους και να δραπετεύσουν και να ολοκληρώσουν την αποστολή τους σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Ναι. Σκοπός των δωματίων απόδρασης είναι να δραπετεύσεις από τον κλειδωμένο χώρο που βρίσκεσαι. Μην ανησυχείς, όμως. Όλα μας τα δωμάτια διαθέτουν εξόδους κινδύνου και όλο μας το προσωπικό είναι εκπαιδευμένο σε όλες τις διαδικασίες ασφαλείας και εκκένωσης του χώρου σε περίπτωση ανάγκης.
Η χρονική διάρκεια ενός δωματίου απόδρασης διαμορφώνεται αναλόγως το είδος, τη δυσκολία και το μέγεθος του δωματίου. Τα δωμάτιά μας κυμαίνονται χρονικά από 60 έως 100 λεπτά.
Φυσικά. Η εταιρεία μας διαθέτει αυτή τη στιγμή 4 παιχνίδια (2 στο Νέο Κόσμο και 2 στην Ηλιούπολη).
Κάθε κράτηση που πραγματοποιείτε, αφορά εσάς και την ομάδα σας. Συνεπώς, μέσα στο δωμάτιο θα βρίσκεστε μόνο εσείς και η ομάδα σας.
Το μόνο που χρειάζεται να φέρετε μαζί σας είναι καλή διάθεση και όρεξη για παιχνίδι.
Ναι. Τα δωμάτιά μας απευθύνονται σε άτομα άνω των 16 ετών εκτός από το “El Exorcista” το οποίο είναι για άτομα άνω των 18 ετών.